Diiego wrote:Man uz tai, kad uzspaude kita antgali ant armuotos slangos paime 45Lt Hanza flex Vilnius, Naugarduko g.

minddog wrote:kuri blogybe is dvieju maziau blogesne, daug alkuniu ismetimo sistemoj, ar daug isiurbimo vamzdyne? nes bus neisvengiami 90c kampai...

m.a.rius wrote:turbo ar neturbo vistiek reiktu po padraskumo leisti ant laisvu padirbt pries uzgesinant..

thonys wrote:m.a.rius wrote:turbo ar neturbo vistiek reiktu po padraskumo leisti ant laisvu padirbt pries uzgesinant..
na idomiai jus cia, bet as kiek meginau prisiminti kada ar taip buvo, bet neatsimenu net kad su savo N/A varikliuku niekada nebuvo taip kad lupciau iki redline ar pan, o poto sustociau iskart ir gesinciau auto.. o jei kas taip daro, tai pakeiskit iprocius ir bus jums turbo timeris uz dyka. juk nereikia ten 5min kad ataustu, bet jei vaziuosi ramiai iki 2.5rpm nemanau kad kuru turba uzsisuks pilnai. uzsiputinet gi pradeda tarkim nuo subaru kzkur ta turba tik nuo 2.7 uzsiputinet, ar ne?
dabar mano orinis klausimas, kazkur teko skaityti, kad turbininiams parikliams vos ne geriau buna su dujom lakstyti. ar tai tiesa? ar teko girdeti, nes siaip pagalvojus duju oktanas auksciau 100, ten 103 ar 101.
wincaz wrote:thonys wrote:m.a.rius wrote:turbo ar neturbo vistiek reiktu po padraskumo leisti ant laisvu padirbt pries uzgesinant..
na idomiai jus cia, bet as kiek meginau prisiminti kada ar taip buvo, bet neatsimenu net kad su savo N/A varikliuku niekada nebuvo taip kad lupciau iki redline ar pan, o poto sustociau iskart ir gesinciau auto.. o jei kas taip daro, tai pakeiskit iprocius ir bus jums turbo timeris uz dyka. juk nereikia ten 5min kad ataustu, bet jei vaziuosi ramiai iki 2.5rpm nemanau kad kuru turba uzsisuks pilnai. uzsiputinet gi pradeda tarkim nuo subaru kzkur ta turba tik nuo 2.7 uzsiputinet, ar ne?
dabar mano orinis klausimas, kazkur teko skaityti, kad turbininiams parikliams vos ne geriau buna su dujom lakstyti. ar tai tiesa? ar teko girdeti, nes siaip pagalvojus duju oktanas auksciau 100, ten 103 ar 101.
tikrai ne.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest