pliuskinas wrote:dirzas neglejo buti kada blogai uzdetas?
nemanau kad dirzas ten kazkur salia laisvos eigos voztuvo pastebejau bendzina kad leidzia bandysiu pasikeist voztuva kita savaite bet manau kad dar kazkur problema rasiu
pliuskinas wrote:dirzas neglejo buti kada blogai uzdetas?
is anksto diekojucrazylt wrote:sveiki..kreipios su tokia problema..jau yra cia tokia pati panasi lempute energi blik blik blik ilgais tarpais...kaip supratau tai liamda,pakeiciau lemda,nuresetinau kompa bet lempute vistek dega..gal blogai nuresetinu ne zinau?kas gali but,tikrinau su testeriu rodo 0.5-0.6v

cwekaz wrote:as tiesiog atkartoku ka man aiskino auto elektrikai ir t.t o ka jie aiskino man viskas sutapo ant mano d15z1,gerai viskas nesigincyju nes ner esmes,cia vistiek vieni uz kitus protingesnio visi servisai ir meistrai turbut nieko nesuprantantys neismanantys.....nesipykstam chebryte! tiesiog cia sakot varza neturi esmes,man 2 servisai sake turi esme,nu ir paliekam sita reikala,nesigilinam toliau.

danvari wrote:as nesuprantu irgi kaip ten yra su ta lembda pakeiciau visitiek klaida rodo resetinau kompa kruva kartu visviena tas pats kaip ta srove matuot kaip kazkas ce sake?
dainiokas wrote:tikrinau savo lemda,pakaitinau varikli normaliai,bet vintiliatorius neisijunge,sunku tokiu metu taip uzkaitint civica,tada uzgesinau,atjungiau fyske,uzkuriau,plaikiau minute uzkurta ir sukeliau apsukas. ant laisvu dar tilpo i 0.4-0.6 v,taciau pagazavus buvo ir 0.9,atmetus gaza ir netoli nulio. tai taip isseina,kad mano liamdai jau batai? neturejo itakos parodymam,kad neisijunge vintiliatorius?

Dainiokas wrote:dekui uz atsakyma,tai kaip supratau,jei biski zemiau 0,4 tai dar nieko labai blogo.

crazylt wrote:kompas rodo kad liamdai sakes,pekeiciau liamda,nuresetinau bet vistek rodo ta klaida ir dega energy lempute,kas gali but???

alius wrote:o negali but kad varza netinka? tikrinau su testeriu sena lemda buvo parejus srove ateina sena lemda pakeiciau nauja bet taip pat meta pirma klaida pirkau universalia lemda sake d15b2 varikliui tik metai netiko net nezinau ka daryt pirkt nauja liamda ar sena pasilikt kompa resetinau ir daug kartu help jau nebezinau ko griebtis

Return to Kiti techniniai klausimai
Users browsing this forum: raimucka, Yahoo [Bot] and 2 guests